Rotaryclub Gorinchem

Goedemiddag Rotarian

11e Rotary Santa Run - (57)

77DA697E-D4EE-4815-9B46-686B14905A75.jpgVoor de 11e keer werd de Rotary Santa Run gehouden in Gorinchem. Een beproefd concept, waar nog steeds groei in zit. Bij deze editei werden minimaal 1250 lopers geteld, met een totale opbrengst van 29000 euro. Daarvan was 12000 euro voor de Nierstichting voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Aan het eind kon iedereen zich weer tegoed doen aan drinken, pizzapunten, erwtensoep, warme worst en glühwein.
De foto's werden verzorgd door Marcel Köppen Fotografie en Danny van der Meulen.
 …

bekijk foto's…

Kerst High Tea - (18)

5D6FA533-9F7B-4010-9DE9-C75D6DD19662.jpgWederom een kerstbijeenkomst in het Omniacollege. Deze keer een High Tea, omdat het in de middag plaats vond.
De leerlingen deden weer hun uiterste best, om het iedereen naar de zin te maken.
De opening werd verricht door Marike van den Berg (directeur van de school) en Job Michon namens Rotary.
Een muzikale omlijsting werd verzorgd door AlbertJan Schulte, EngelJan Ames en René Cremer.
Na afloop uiteraard de Bingo, die werd geleid door de leerlingen. Er waren weer prachtige prijzen beschikbaar gesteld.…

bekijk foto's…

Rotary Santa Run - (1)

foto.jpgDoet u mee?? In Gorinchem werd ooit de 1e Rotary Santa Run gehouden. Nu staat op 22 december om 10.30 uur alweer de 11e editie gepland, en doen al ruim 50 clubs in Nederland, Duitsland en België met ons mee. Wij streven ernaar het succes van lustrumjaar 2017 weer te evenaren, zowel in aantal deelnemers, sponsoren, donaties als fun! Wij doneren aan Nierstichting, Voedselbank Gorinchem en lokale clubs. Nieuw is dat naast sportclubs ook cultuurverenigingen (muziek, toneel, etc.) een geldbedrag kunnen winnen. De pakken zijn (online) te bestellen, en neem contact op als ook u wilt sponsoren: gorinchem@rotarysantarun.nl
Volgen: facebook.com/santarungorinchem. Inschrijven: gorinchem.rotarysantarun.nl
 …

bekijk foto's…

Opening Travel Store - (11)

foto.jpgIn het Rijksmonument De Waalse Hervormde Kerk uit 1840 werd de Tavel Store geopend als nieuwe vestiging van het Gorinchems Reisbureau.
Frank en Ron Visch hebben hiermee een nieuwe beleving aan de reiswereld toegevoegd. Het interieur van de kerk werd geheel eigentijds omgetoverd tot een "Travel Store" waar rust en ruimte uitnodigen, om geadviseerd te worden in de onbegrensde mogelijkheden van de moderne reiswereld.
De store biedt ook ruimte, om presentaties en informatie avonden te houden, waar inmiddels een indrukwekkende agenda voor is opgemaakt.
Tijdens de opening voor genodigden ging reisicoon Chris Zegers in op een aantal herinneringen. We kennen hem natuurlijk allemaal van zijn televisieprogramma's samen met Floortje Dessing.
Een aanwinst voor Dordrecht en de regio.
 …

bekijk foto's…

Open Tafel Ontbijt - (12)

foto.jpgJaarlijks tijdens de Open Havendag organiseert de Spreekkamer van de stad een Open Tafeldag, waarbij mensen tijdens een maaltijd in gesprek kunnen komen met elkaar.
Onze rotaryleden verzorgen dan de gebakken eitjes en hand en spandiensten.…

bekijk foto's…

Presentatie Boek 10 Eeuwen Gorinchem - (12)

foto.jpgVandaag werd het lijvige boekwerk gepresenteerd, waar jaren noeste arbeid aan vooraf is gegaan. Felix heeft zich daar de laatste jaren intens mee bezig gehouden en o.a. de redactie gevoerd. Ook Arnold heeft zijn steentje (economie) daar aan bijgedragen. De voorzitter van de Stichting Geschiedsschrijving Gorinchem Roger van Boxtel overhandigde het eerste exemplaar aan Burgemeester Reinie Melissant-Briene.
Ruud Degenaar was spreekstalmeester en vlechtte de gehele presentatie vakkundig aan elkaar.
De muzikale omlijsting werd verzorgd door TAAS.…

bekijk foto's…

Archief fotoalbum