Rotaryclub Gorinchem

Goedemiddag Rotarian

10e Rotary Santa Run - (59)

foto.jpgEen 2e lustrum ! De 10e editie van de Rotary Santa Run. Inmiddels uitgegroeid tot een landelijk evenement met ruim 50 deelnemende steden. Zelfs 1 in Duitsland en 2 in België.
In Gorinchen een record aantal deelnmers.  1200 Santa's wandelden het parcours van een kleine 3 km. door de stad en over de vestingwallen.
Een record bedrag van ruim 28.00 euro voor de goede doelen.
Het startschot werd gegeven door onze Burgemeester Reinie Melissant.
Jan van Wijgerden reikte de prijzen uit aan alle verenigingen, het Hospice en de Nierstichting.
@fotografie: Danny van der Meulen…

bekijk foto's…

Kerstontbijt op het Omniacollege - (26)

foto.jpgNa een jaartje elders wederom terug op het vertrouwde Omniacollege.
Een record aantal inschrijvingen en een fantastisch verzorgd ontbijt door de leerlingen van school.
Na een welkomswoord van directeur Philip Lommers en de inkomend voorzitter van de Rotaryclub Gorinchem Jan van Wijgerden kon het ontbijt beginnen.
Alle lekkernijen werden met plezier en keuvelend verorberd. Het geheel ondersteund met de muziek van een 3-mans formatie, die zorgden voor een ultieme kerstsfeer.
Als laatste de bekende bingo, met prachtige prijzen. 
De leden van de Rotaryclub zorgden dat iedereen weer veilig werd thuisgebracht.…

bekijk foto's…

Eendjesrace - (43)

foto.jpgVoor de 2e maal in successie werd de Eendjesrace georganiseerd door Rotaryclub Gorinchem. Daarbij geassisteerd door enkele "rotten" in het vak.
De Openhavendag als combi levert natuurlijk al veel publiek op, maar ook nog eens 5000 eendjes verkocht maakt het een spektakel van formaat. Alles dit jaar onder volledige contrôle van notaris Caroline van Rooijen. Een geweldige rol natuurlijk ook weggelegd voor ADJ mileutechniek, zonder wiens hulp en inzet het bijna onmogelijk lijkt. Een prachtig resultaat hetgeen ná de verdriedubbelaar van de Bil en Melinda Gates Foundation ruim 50.000 euro heeft opgebracht voor "End Polio Now".  …

bekijk foto's…

Archief fotoalbum